Witgoed reparatie Helmond

Witgoed reparatie Helmond

Witgoed service Helmond, reparatie wasmachine, wasdroger, koelkast en vaatwasser in Helmond

KC Witgoed Helmond

Tel: 06-24542018

Reparaties van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 21.00 uur. Op zon- en feestdagen tussen 11.00 en 16.00 uur.

Onderzoekskosten:
Slechts €49,- voor wasautomaten, (inbouw)vaatwassers en drogers. U betaalt géén voorrijdkosten.
Onze technicus onderzoekt dan wat de oorzaak is van de storing en geeft aan of een reparatie mogelijk is en hoeveel deze zal gaan kosten. Voor een eventueel tweede apparaat betaalt u €19,- extra. Het reparatietarief bedraagt €15,- per kwartier. Tarieven zijn excl. onderdelen en incl. btw. De gemiddelde reparatieduur bedraagt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50%. Indien onze monteur een tweede keer langs moet komen omdat er een onderdeel besteld moest worden, dan worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Betaling van de reparatie kunt u contant of per mobiele PIN voldoen. Voor Zeeuws Vlaanderen geldt een toeslag van €10,- voor de tol van de Westerscheldetunnel c.q. de Liefkenshoektunnel.

Wel of niet laten repareren?
Twijfelt u of het repareren van uw wasmachine nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de reparatie van uw wasmachine te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij in overleg met u de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen de onderzoekskosten. U weet dus voor €49,- wat er met uw defecte witgoedapparaat aan de hand is en of repareren zinvol is!

Bijgewerkt:

2017-09-04

-------

Voor witgoed reparatie in uw omgeving, voer de vier cijfers van uw postcode in:

Of selecteer een locatie voor witgoed service:

Vaak voorkomende storingen:

wasmachine wasdroger wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast wasmachine wasdroger, condensdroger wasmachine, vaatwasser wasmachine vaatwasser condensdroger wasmachine wasmachine wasdroger vaatwasser condensdroger wasmachine vaatwasser wasdroger wasmachine wasdroger vaatwasser wasdroger elk witgoed apparaat koelkast vriezer koelkast vriezer koelkast wasmachine wasdroger vaatwasser alle witgoed wasmachine vaatwasser